1. Koulutukset

 

1.2 Peruutusoikeus

Osallistujalla on peruutusoikeus, joka on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen pidettävää koulutusta. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: info@lifelinekoulutukset.fi
Peruutuksen yhteydessä tulee ilmoittaa tilausnumero sekä tilaajan yhteystiedot.

Mikäli asiakas ei ilmoita peruutusta määräpäivään mennessä, Lifelinellä on oikeus periä 20€ peruutusmaksu.

1.3 Maksut

Kurssimaksun voi suorittaa, joko paikan päällä käteisellä tai myöhemmin laskulla. Lasku toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

1.4 Muutokset

Lifeline pidättää oikeuden kurssin aikataulua koskeviin muutoksiin.
Mikäli kurssin aikataulu muuttuu, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin.
Mikäli kurssin minimi osallistujamäärä 5 henkilöä ei toteudu, kurssi voidaan peruuttaa ilman kustannuksia osallistujalle. Lifeline ilmoittaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan sekä osallistujan henkilökohtaiseen sähköpostiin.

 

2. Tuotteet

 

2.1 Vaihto- ja palautusoikeus

Lifelinen verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessa.

Avatuilla ja käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotepalautuksen mukaan tulee laittaa kaikki pakkauksen mukana tulleet tarvikkeet sekä liitteet. Myös alkuperäinen ostokuitti sekä tilinumerosi tulee liittää mukaan.

Ennen palautusta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@lifelinekoulutukset.fi jolloin saat tarkemmat palautusohjeet.

Maksu palautetaan tilillesi, kun tuote on saapunut toimittajalle ja sen kunto on arvioitu.

2.2 Paketin noutamatta jättäminen

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli noutamaton paketti palautuu takaisin, vähennämme takaisin maksettavasta summasta toimituskulut.

2.3 Viallinen tai virheellinen tuote

Mikäli saamasi tuote on rikki, viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoita siitä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme info@lifelinekoulutukset.fi jolloin saat tarkemmat palautusohjeet.

2.4 Räätälöidyt tuotteet

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on ostajan toivomuksesta erikseen räätälöity tuote.

 

3. Takuu

Merkityillä tuotteilla on maahantuojan/valmistajan myöntämä takuu, joka kattaa takuuaikana tuotteeseen tulleet viat. Takuuasioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@lifelinekoulutukset.fi sopiaksesi tuotteen huollosta.

 

4. Tietosuoja

Lifeline kerää sivustolla asioivilta tilastotietoa palveluiden laadun parantamiseksi. Tällaisia tietoja ovat mm. käyttäjän IP-osoite, kellonaika, käytetyt sivut sekä selaintiedot.

Sivustollamme on mahdollista ottaa yhteyttä, jolloin keräämme käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen, ip-osoitteen sekä viestin sisällön. Edellä mainittujen tietojen avulla pystymme palvelemaan asiakasta sekä vastaamaan pyyntöihin.

Verkko-ostoksen yhteydessä keräämme asiakkailta nimen, sähköpostiosoitteen, mahdollisen puhelinnumeron sekä osoitetiedot. Tiedot kerätään ainoastaan palveluiden mahdollistamiseksi esim. tuotteiden toimittamiseksi tilaajalle sekä laskuttamisen.

Lifeline kunnioittaa ja suojaa asiakkaittensa yksityisyyttä. Emme luovuta mitään tietoja ulkopuolisille tahoille emmekä käytä saatuja tietoja mainostarkoituksiin.

 

5. Maksut

5.1 Kurssit ja koulutukset

Maksu verkkokaupasta tai sähköpostilla tilatusta kurssista suoritetaan toimituksen yhteydessä laskulla.

Mikäli haluat maksaa kurssin ennakkoon, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@lifelinekoulutukset.fi

Avoimien kurssien osalta maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai jälkeenpäin toimitettavalla laskulla.

5.2 Kurssilla ostetut tuotteet

Kurssilla ostetut tuotteet voi maksaa käteisellä tai jälkeenpäin toimitettavalla laskulla.

5.3 Tuotteet

Verkkokaupasta ostetut tuotteet maksetaan tilisiirrolla oman verkkopankin kautta. Saatuamme vahvistuksen suoritetusta maksusta, tuote postitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Huomiothan, että postimaksu tulee maksaa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta.

5.4 Muut maksutavat

Verkkokaupassamme ei toistaiseksi ole käytössä Paypalia, eikä postiennakkomaksua.